Bodrumda Almanlara E-İkamet

Firma : , Hizmet Kodu :

 Bodrumda Almanlara E-İkamet Başvuru Hizmetleri

Bodrumda Alman Vatandaşlara İkamet İzni Başvuru Hizmeti

Bodrumda Federal Almanya Cumhuriyeti Vatandaşlara Oturma İzinleri

Yalıkavak, Turgutreis, Kadıkalesi, Torba, Gümbet, Yalıçiftlik, Kızılağaç, Mumcular, Ortakent-Yahşi, Bitez, Konacık, Göltürkbükü, Gündoğan, Gümüşlükte, Yalıçiftlik, Güvercinlik, Kıyıkışlacık, Boğzaiçi, Güllük veya Bodrum’un hangi bölgesinde bulunursanız bulunun Bodrum Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri için vilayet, bölge yahut mahalle önemli değildir. İkamet veya Oturma Tezkeresi ile ilgili bilgi almak veya Avukatlık Hizmetlerinden yararlanmak için veya

e-ikamet hizmetleri için tüm kişisel bilgilerinizi e-posta ile bize  gönderirseniz, vaktinde talep ettiklerinizi karşılamaktan memnun oluruz.

 Bodrum Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri’nin

İletişim Bilgileri

 Telefon : 0538 882 5307 - 0543 693 3380 – 0252 319 1616

 Online veya telefonla ikamet veya oturma müsaadesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.bodrumtercumanlik.com internet sitemize bakabilir veya talebinizi en kısa zamanda cevaplamak için [email protected] adresine mesajınızı bırakabilirsiz.

 

Milletlerarası hukuk nizamlarının ve milli hukukumuzun Türkiye’de paralel olarak tatbik edilmesi hususunda Antalya, Kemer, Alanya, Kaş, Manavgat, Aydın, Kuşadası, Didim-Altınkum, Marmaris, Datça, Dalaman, Köyceğiz, Ortaca, Milas ve Bodrum gibi turizm bölgelerinde uzun veya kısa dönem için yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan yabancı vatandaşlar birçok haklara ve sorumluluklara sahiptir. Yasal olarak yabancıların hak ve sorumlulukları hususunda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan şahıslarının Türkiye ile arasındaki kanuni yasal ilişkisinin sağlandığı en mühim ana unsurlarından biri kesinlikle oturma iznidir.

İkamet bir kişinin yasal yönünden varlığını sürdürmek amacıyla oturma iradesinin belirttiği çevresidir. Türkiye’de bulunan yabancı şahıslar hiç kimsenin etkisinde kalmayan kendi isteğiyle bu muhit ikametgah olarak normalde yaşadığı devletinin salahiyetli makam ve mercileri vasıtasıyla bildirmektedir. Yabancı şahsın sosyal ve kanuni nizamlar yapısında gerek duyduğu bu düzenleme kesinlikle Türkiye sınırları içerisinde bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan şahıslar için de geçerlidir.